Toimitusehdot

Behind the Label 3220600-3 on kotimainen verkkokauppa, joka myy miesten, lasten ja naisten vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä second hand tuotteita. EU:n alueella hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.
 
OSTAMINEN
Tuotteita voi ostaa www.beindthelabel.fi verkkokaupasta. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen tiedot: tilauksen valmistusaika, hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.
 
MAKSAMINEN
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa
maksupalvelutarjoajia ovat Paytrail. Paytrailin kautta on käytettävissä kaikkien suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeet, MobilePay, luottokortti, lasku, osamaksu ja Paypal.
 
TOIMITUSTAPA JA –KULUT
Postin toimitus. Tilaus lähetetään enintään viiden arkipäivän sisällä maksu tapahtuman kirjautumisesta meille.
Tuotteet toimitetaan postitse postipaketti lähetyksenä asiakkaan antamaan postiosoitteeseen. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksella. Postitusmaksu on 6,90€ sis.alv 24%. Toimitusaika on 3-6 arkipäivää. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen.
 
 
VAIHTO - JA PALAUTUSEHDOT
Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa verkkokauppa tilauksesi joko kokonaan tai osittain 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja täysin uutta vastaavia myyntikelpoisia tuotteita. Ilmoitathan tilauksen palautuksesta aina meille etukäteen sähköpostitse: behindthelabel.info@gmail.com
 
Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä mukaan tilausnumerosi ja yhteystietosi.
Palautuksesta ja vaihdosta aiheutuvat toimituskulut maksaa asiakas. 
Palautusosoite: Behind the label oy, Perintötie 1 a 12, 01510 vantaa. 
Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman vaadittuja lisätietoja ei ole palautus. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme toimituksen ja palautuksen postikulut.
 
VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ostaja maksaa palautuksen lähetyskulut. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on maksullinen ja ostaja maksaa itse palautuksen postikulut. Esimerkki hinnastoa löytyy posti.fi sivustolta. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi.
 
Palautusosoite: 
Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman vaadittuja lisätietoja ei ole palautus. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme toimituksen ja palautuksen postikulut.
 
ONGELMATILANTEET
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa Behind the label Oy:lle sähköpostitse. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Mikäli reklamaatio tilanteessa kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien
kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Näihin toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa.